Velkommen til
Blixen Klub

En social og kulturel klub for kvinder 60+ med afdelinger i mange af landets kommuner.

Vores værdier…

Ny klub i Hillerød slår dørene op

Den 29. september slår Blixen Klub Hillerød dørene op for rigtig mange interesserede og nysgerrige damer. De kommer for at blive præsenteret for Blixen Klub konceptet, dens værdigrundlag og klubaktiviteter. De vil efterfølgende blive opfordret til at melde sig ind i klubben, hvis de mener, at de kan se sig selv som en del af…

Blixen Klub Allerød ser dagens lys mandag den 13. september 2021

Efter et længere tilløb – ikke mindst pga. Corona situationen – er Blixen Klub Allerød nu klar til at gå i gang. Et opslag i ´Alle vi i Allerød´ FB gruppen har vist en overvældende interesse for at blive medlem af klubben. Så de regner med meget hurtigt at være det antal medlemmer de ønsker at være. Der er nedsat en bestyrelse, som sørger for al det praktiske omkring medlemskab, møderne og indhold. De er allerede langt med planlægningen og glæder sig til at komme i gang.

Blixen Klub Fredensborg udvider med endnu en klub

Blixen Klub Fredensborg blev straks en stor succes, da de startede i foråret 2021. Ventelisten til at blive optaget som medlem voksede støt og mange måtte afvises. Derfor besluttede klubben, at etablere en klub nr. 2. Den er stadig under etablering, men regner med at kunne starte op i løbet af efteråret. Det er dejligt at se at initiativtagerne til den første klub allerede er klar til at hjælpe klub nr, 2 i gang. Når dato ‘en for deres første møde er fastlagt, vil den blive kommunikeret her på hjemmesiden.

Hvem er vi?

Blixen Klubberne har mere end
5 år bag sig…

Idéen til Blixen Klub udsprang af den succes Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte havde fået med Hemingway Club – en klub for voksne mænd 60+, som mødes ugentligt til hyggeligt samvær, foredrag og andre aktiviteter.

Antagelsen var, at det samme behov findes hos kvinder 60+ og at der kunne opnås samme succes.
Vi kalder os Blixen Klub® efter forfatteren Karen Blixen, som har nogle karaktertræk og værdier vi bliver inspireret af.

Værdier som stolthed, handlekraft, uafhængighed, feminisme, spiritualitet og fantasi. Men ikke mindst hendes humor, som det f.eks. kommer til udtryk i et af hendes kendte citater:

“Gud skabte manden før kvinden, det er ligesom når jeg skriver – først laver jeg en kladde.”

Blixen Klub Gentofte modtager kommunens Ældrepris 2018

Blixen Klub Gentofte holdt første møde den 5. marts 2015 og siden er en lang række klubber kommet til. Der er nu 17 velfungerende klubber i Stor Københavns området, som mødes fast og yderligere 6 klubber er under etablering.

I maj 2021 er der stiftet en støtte-forening for de lokale klubber – Blixen Klub Danmark – som dels understøtter klubbernes aktiviteter via fælles hjemmeside, andre hjælpeværktøjer og hjælper nye klubber med at komme i gang.

DEN GODE IDE´ SMITTER​

VI BREDER OS STILLE OG ROLIGT…

Klik på hatten og se om der er mere end én klub på stedet!

“Lad lykkeligt anlagte mennesker formere sig, så må menneskeheden jo engang blive lykkelig. ” – Karen Blixen

Hvad siger damerne…

"Blixen Klub er et spændende og aktivt netværk for kvinder, som jeg har lyst til at være en del af. Med mange spændende foredrag, historier, udflugter og samtaler med indhold. Det er præcis den slags netværk, der giver mening for mig."

Gitte Thielst
Gitte Thielst
Blixen Klub Vallensbæk

"Efter et møde i Blixen Klub vender jeg altid glad og inspireret hjem. Hyggeligt og givende at være sammen med så mange kloge og skønne piger - og fantastisk at lytte til spændende foredrag. Jeg glæder mig allerede til næste gang."

Lone Crown
Lone Crown
Blixen Klub Hørsholm

"Jeg har mødt nogle utroligt spændende og søde kvinder, som har givet mig rigtig mange sjove oplevelser. Vi er et par stykker, der er begyndt at gå ud sammen på caféer og i biografen – og vi hygger os rigtig meget."

Margrethe Korner
Blixen Klub Gentofte - Onsdag

"Efter 26 år uden at kende andre end de nærmeste naboer, nyder jeg at være en del af et stort netværk af dejlige, livskloge og inspirerende kvinder. Det er fantastisk at dele gode oplevelser sammen. Jeg tror, at Blixen Klub kommer til at vare resten af livet."

Ulla Vincentsen
Blixen Klub Rudersdal - Tirsdag
Sponsorer

Tak for hjælpen til vores støtter…

FC Gentofte Logo
Techsoup DK Logo
NemTilmeld Logo