Blixen Klub Savanne-billede

Generalforsamlingen nærmer sig

Fredag den 28. oktober kl. 10:00 afholdes den ordinære generalforsamling for Blixen Klub Danmark. Den finder sted i Byens Hus i Hellerup og hver klub får mulighed for at sende to repræsentanter for deres klub. Der er to af den nuværende bestyrelsesmedlemmer, som er på valg, så ønsker man at have indflydelse på, hvorledes Blixen Klub Danmark skal udvikle sig fremadrettet, så er det om at stille op. Den formelle indkaldelse til generalforsamling sendes ud i næste uge.

Vi håber, at rigtig mange klubber, har lyst til at deltage og gøre deres indflydelse gældende. Vi er gennem det sidste år vokset fra 24 klubber til nu at være 31 aktive klubber. De seneste, som er blevet etableret, er Køge og Hillerød Mandag. Interessen for opstart af klubber er fortsat stor og vi glæder os til fortælle jer mere om klubbens udvikling efter afholdelsen af generalforsamlingen.

Er du interesseret i at starte en ny lokal Blixen Klub ?

Vi håber, at du har sat dig grundigt ind i de 11 trin for start af en ny lokal Blixen Klub, som kan ses her på websiden under menu-punktet 'Ny lokal klub'.

Hvis du er interesseret i at starte en ny klub i din kommune er du velkommen til at skrive til Blixen Klub Danmark ved at benytte den følgende formular.

Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub Danmark's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.