Kan man blive kvalt i sin egen succes!!

I ønskes alle velkommen tilbage til Blixen Klub uden restriktioner og afsavn. Foråret er på vej og ikke kun vintergækker og erantis titter frem, men også alle Blixen Klub medlemmerne tør komme ud af mørket. Møderne melder om stor tilslutning og ventelister.

Det er nu præcis ét år siden, vi tog det første spadestik til at etablere Blixen Klub Danmark. Vi var på det tidspunkt 17 klubber og havde flere på vej. Siden da er det gået rigtig stærkt, og vi er nu oppe på 29 klubber, idet vi her i foråret har fået tilføjet Værløse og Gentofte Torsdag. Men der er stadig flere, der ønsker at etablere en Blixen Klub i deres kommune og i Københavnsområdet i deres bydel. Det hjælper vi selvfølgelig med!

Men der er et men og deraf overskriften. For vores systemer og support kan ikke følge med. Vi bliver derfor nødt til, at prioritere alle de henvendelser vi får, og vil melde ud her, at vi ikke kan tage flere klubber ind før efter sommerferien. Det kommer også til at betyde, at vi igen må omlægge vores web, så den kan rumme alle de nye klubber. Det vil ske løbende og det forventes ikke at berøre de nuværende klubber i væsentlig grad.

Så vi bliver ikke kvalt, men vil skal lige have et pusterum, før vi igen er oppe på fulde omdrejninger. Vi glæder os til at blive rigtig mange klubber.

Similar Posts