Kommende møder

Samtalesalon: To gode råd

09-02-2023 kl. 10:15

Musik med trioen “De gode gamle”

23-02-2023 kl. 10:15

Samtalesalon: Barndommens forunderlige øjeblikke.

09-03-2023 kl. 10:15

Velkommen til Blixen Klub Vallensbæk

Blixen Klub Vallensbæk startede op i september 2018. Vi er en mindre forening med omkring 60 betalende medlemmer, vi ønsker at bevare nærheden i vores klub, derfor bliver vi ikke større. Blixen Klub er en klub kun for kvinder +60 år, som ønsker at finde fællesskaber, få inspiration og danne netværk. Vi mødes torsdage i lige uger til uformelt samvær og masser af spændende aktiviteter, foredrag, debat, snak og udflugter. Som medlem får du mulighed for at præge indhold og aktiviteter. Aktiv deltagelse forventes af sig selv – og at du prioriterer vores fællesskab. Se mere på siden Info under punkter Forventninger om vores mission, vision og de forventninger vi har til dig som medlem! Vi er, som Karen Blixen selv, meget mere end blot litterære, idet vi satser på at gå på opdagelse i en lang række aktiviteter og forskellige temaer. Vi har alle forskellige baggrunde – der er ingen krav eller fordomme, ligesom Karen Blixen favner vi alle. Vi vil bruge hinandens erfaringer og viden til at blive klogere på os selv og på hinanden, ligesom alle input til aktiviteter og emner er velkomne. Vi samles torsdage i lige uger fra 10:15 til 12:15 til arrangementer, hvor kun tilmeldte medlemmer kan deltage. De fleste møder foregår i lokalerne Engen/Sletten på Vallensbæk Rådhus. Arrangementerne tilrettelægges af Bestyrelsen på baggrund af idéer og forslag fra alle medlemmer på en årlig workshop. Til møderne serveres kaffe/te og nok en ostemad eller kage! Det er gratis at deltage i møderne. På udflugter koster det kun det vi spiser og drikker. Klubben betaler entre! Vores kontingent på 500 kr. går til at betale udgifter til foredragsholdere, kontorting, brød til kaffe/te og entre m.m. Vi har valgt at holde så lavt et kontingent, så alle kan være med. Vi forsøger at fundraise lidt ekstra penge til nye spændende foredrag og udflugter. Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail. HUSK – du skal afsætte hele tidsrummet fra 10.15-12.15, når du tilmelder dig. Arrangementerne kan være overtegnede og du kan risikere, at komme på venteliste. D. 3.5.2019 til frivilligfesten fik vores formand Gitte Thielst prisen for årets Initiativ 2018, hun blev indstillet af Lone Lindekron på vegne af hele Bestyrelsen. Det var jo et dejligt skulderklap og anerkendelse af vores Blixen Klub Vallensbæk.

Vallensbæk Stationstorv 40, Vallensbæk Strand, Danmark

Gitte Thielst får tildelt prisen for "Årets initiativ" ved Friviling-og-foreningsfesten i 2019.

 


 

Blixen Klub Vallensbæk er en selvstyrende netværksgruppe for kvinder 60+ -, der har lyst til at være med i vores netværk.

[email protected]


“Man bør aldrig vise andre halvgjort arbejde. Man risikerer at blive rost, og det er meget distraherende.” – Karen Blixen

Bestyrelse

 

Et hold aktive, frivillige kvinder har taget førertrøjen på og sat det praktiske i system. De sørger for aftalerne med interessante foredragsholdere og finder spændende udflugtsmål. Udsendelse af invitationer til arrangementerne og økonomisiden af klubbens drift klarer de også. Medlemmer i forplejningsgrupperne gør på skift klar til møderne, dvs. sørger for stole, kaffe og lidt lækkert at spise. Oprydningen deltager alle i.

Gitte Thielst

Formand – [email protected]

Irene Romme

Næstformand – [email protected]

Lone Lindekron

Web-ansvarlig – [email protected]

Lilli Jensen

Kasserer – [email protected]

Kirsten Aagaard

Forplejning – [email protected]

Gitte Hansen

Suppleant

Anette Sørensen

Suppleant