Kommende møder

Julefrokost

08-12-2021 kl. 13:00

Godt nyt om gamle hjerner

12-01-2022 kl. 13:30

Velkommen til Blixen Klub Onsdag

Blixen Klub - Onsdag er en forening med selvstændige vedtægter og en bestyrelse. Klubben blev stiftet den 15. januar 2020 og holdt sit første møde den 29. januar 2020.

Medlemstallet har nået maximum på 170, medlemmer, så der er pt. lukket for tilgang, men du kan skrive dig på venteliste. Det er gratis at skrive sig på venteliste.

Du skriver dig på venteliste ved at klikke på ventelisteknappen, den leder dig over til en anden side hvor du kan registrere dig.

HVAD GÅR BLIXEN KLUBBEN UD PÅ?

Målgruppen er kvinder over 60 år, som har lyst til fællesskab og ny inspiration.

Vi mødes onsdag i lige uger, hvor kun tilmeldte medlemmer kan deltage. Klubben holder lukket i skole sommerferien og på helligdage.

Arrangementerne tilrettelægges af bestyrelsen på baggrund af idéer og forslag fra alle.

Udover bestyrelsen er der en forplejningsgruppe som sørger for forplejningen og for opstilling af borde samt andet praktisk arbejde.

Til mødet serveres kaffe/te/vand og lidt spiseligt f.eks. kage og frugt – eller det, som forplejningsgruppen har fundet på den dag. Forplejningen koster 20 kr.

UDFLUGTER

I tillæg til foredrag arrangerer vi undertiden ud-af-huset-aktiviter, fx museumsbesøg, rundvisninger, udflugter, naturoplevelser. Kun fantasien, medlemmernes eventyrlyst og energi sætter grænser. Disse udflugter placeres på onsdage i ulige uger.

TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr i “kaffepenge”, som ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møderne på Havarthigården har bestyrelsen vedtaget at der max. kan være 60 personer.

CORONA
Da deltagerne på vores møder alle er +60 og dermed hører til den sårbare gruppe har bestyrelsen valgt, at man kun må deltage på møderne, hvis man kan fremvise et vaccinationsbevis eller en negativ coronatest der er max 72 timer gammel. Vi er klar over, at vi er mere strikse end Sundhedsstyrelsens og regeringens anbefalinger, men vi vil gerne sikre vores medlemmer bedst muligt.

Havarthivej 6, Holte, Denmark

 


 

Blixen Klub Rudersdal består af to separate, selvstyrende foreninger for kvinder 60+. Klubberne drives af frivillige kræfter.

Mødested: Havarthigården, Havarthivej 6, 2840 Holte.

Onsdagsklubben: kl 13.30 – 15.30 – hveranden onsdag i ulige uger.


“Man bør aldrig vise andre halvgjort arbejde. Man risikerer at blive rost, og det er meget distraherende.” – Karen Blixen

Bestyrelse

 

Et hold aktive, frivillige kvinder udgør bestyrelsen og har sat det praktiske i system. De sørger for aftalerne med interessante foredragsholdere og finder spændende udflugtsmål. Udsendelse af invitationer til arrangementerne og økonomisiden af klubbens drift klarer de også. Herudover får bestyrelsen hjælp af et hold frivillige kvinder, den såkaldte forplejningsgruppe , der gør klar til møderne, dvs. sørger for stole, kaffe og lidt lækkert at spise. Oprydningen deltager alle i.

Jette Toft

Formand, jettetoftandersen@hotmail.com, 25 32 85 22

Susanna Heegaard

Næstformand, tovholder for mødeprogram

Inger Marie Bernhoft

Kasserer

Elisabeth Stæhr

Sekretær

Susanne Parum

Hjemmesider