Blixen Klub Vallensbæk’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Der er dannet flere interessegrupper. Hver gruppe har valgt en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Møder og frekvens for møder aftales i gruppen. Møderne afholdes alt efter deres karakter enten i klubbens faste mødelokale eller andre steder. Det giver tovholderne besked om.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Vallensbæk.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Vallensbæk’s medlemmer, så tal med en fra styregruppen ved næste Blixen Klub møde og så finder vi ud af at sætte gruppen op.


Vandregruppe

Vi tager støvlerne på og går afsted på tur - ud i den friske natur. Vi mødes søndage kl. 10.00-12.00. Vi går 7-10 km i rask tempo. Der vil være forskellige mødesteder. Vandreplan med angivet mødested udsendes i god tid af tovholder.


Lone Lindekron 
[email protected] 


Strikke-Café

Vi mødes skiftevis hos hinanden hver 4 uge på aftalte torsdage i ulige uger kl. 10.15-13.00, hvor vi strikker eller hækler. 
LUKKET FOR TILGANG


Ann Dorrit Richardsen 
[email protected] 


Samtalesalon “hjemme hos”

Vi mødes 5,6-7 medlemmer ca. hver anden mdr. en mandag i ulige uger fra 10.15-12.45 hjemme hos en af os. Her vil vi dele 2 personlige historier ud fra det emne, tovholder har fastlagt for dagen. Grupperne vil blive mikset fra gang til gang af tovholder. Pris 15 kr. pr gang til værten.


Gitte Thielst 
[email protected] 


Havevenner

Vi deler have-erfaringer og besøger smukke haver og parker. Vi mødes 1 gang om måneden, på mandage kl. 13.00. Mødetiden kan dog ændres til kl. 10, hvis vi skal på en længere tur. Dette aftales internt i gruppen. På længere ture spiser vi en frokost, hvis der findes en café eller restaurant på besøgsstedet. Hvis dette ikke findes, medbringer vi egen madpakke.


Gitte Hansen 
[email protected] 


Brætspil

I denne gruppe spiller vi brætspil, f.eks. Scrable, Rumikub eller noget helt andet. Vi spiller ikke elektroniske spil. De fleste spil er til minimum 3-4 deltagere. Du skal være klar til at lære nye spil og nye spilleregler, da vi gerne vil udfordres og derfor ofte skifter spil. Vi mødes den 2. tirsdag i hver måned kl. 14-17. Vi aftaler fra gang til gang, hvem vi spiller hos.


Alis Nørfjand 
[email protected]