Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 50 kr. i ‘kaffepenge’. De refunderes ikke ved afbud efter tilmeldingsfristen eller udeblivelse.

Ved større og dyrere arrangementer vil du også kunne melde afbud og få beløbet retur inden tilmeldingsfristen.

Til møder i Blixen Klub Værløse kan der maksimalt deltage 60 personer – det antal, som vi har sat som maximum for at sikre et godt klubliv. Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

Yderligere information om et møde kan undertiden findes ved at klikke på mødet.

Merete Engell
Sygeplejerske i verdens brændpunkter – Merete Engell

 

Merete Engell er HR direktør i Læger uden Grænser. Merete Engell blev uddannet som sygeplejerske i 1998 og har siden 2001 arbejdet for Læger uden Grænser. Hun har blandt andet været udsendt til Afghanistan, Congo og Sudan. I et radioprogram på P3 blev hun i 2006 kåret som "årets sejeste dansker".


Blixen Klub Værløse
mandag den 15. aug. 2022 – 14:00 

Om Blixen Klub Danmark og om personen Karen Blixen – Florence Laraignou

 

Florence Laraignou var med til at starte Blixen Klub og er stadig primus motor for klubbens udbredelse. Florence vil causere om Karen Blixen. Hvad var det som formede hende, hvad drev hende og hvilken personlighed havde hun.


Blixen Klub Værløse
mandag den 29. aug. 2022 – 14:00 

Stråling, hvornår er det “farligt” og hvornår “ufarligt” – Kaare Ulbak

 

Kaare Ulbak har arbejdet med strålebeskyttelse i mere end 40 år og vil perspektivere opgaverne på strålebeskyttelsesområdet. Kaare Ulbak vil bl. a. berette om sine oplevelser og erfaringer fra Tjernobyl og Fukushima ulykkerne og give et indblik i det danske beredskab, som han har været en del af. Han vil også fortælle om resultaterne fra den danske forskning vedrørende radon i boliger.


Blixen Klub Værløse
mandag den 12. sep. 2022 – 14:00 

Kristine Thrane
Hvor kommer din mobil fra – Kristine Thrane

 

Kristine Thrane er geolog og arbejder især med Grønlands geologi. Kristine Thrane vil give et indblik i, hvordan det er at være på feltarbejde i Grønland, og hvordan man arbejder og lokaliserer nye forekomster.


Blixen Klub Værløse
mandag den 26. sep. 2022 – 14:00 

Om kinesisk lægekunst og akupunktur – Ming Chen

 

Ming Chen er uddannet som læge i Kina og PhD fra Københavns Universitet. Overlæge i Klinisk Mikrobiologi ved Sygehus Sønderjylland og klinisk lektor ved SDU. Bestyrelsesmedlem i Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab. Ming Chen har i over 40 år forsket i traditionel kinesisk medicin, bl. a. medicinske planter og té.


Blixen Klub Værløse
mandag den 10. okt. 2022 – 14:00 

Supernørd ud i bioinformatik – Bent Petersen

 

Bent Petersen vil fortælle om sit arbejde med DNA, bioinformatik, supercomputere og andre spændende projekter krydret med billeder og sjove historier fra Bent Petersens arbejde rundt i hele verden.


Blixen Klub Værløse
mandag den 24. okt. 2022 – 14:00 

Farum i 70’erne: Trippet – Martin Riel

 

Den sandfærdige fortælling om en usædvanlig mønsterbryder. Martin Riel fortæller om romanen "Trippet", der foregår i 70'ernes Farum: "Jeg var bedste venner med Kim, Bennys intelligente, talentfulde søn. Vi var samtidig en del af flipperne, dem der røg hash og tog på trip i skoven. Nogen blev sindssyge, andre omkom i mødet med de mange stoffer, der var i omløb dengang. Jeg flygtede til sidst ud af byen. Kim blev og drak sig ihjel. Bogen er den sandfærdige fortælling om en usædvanlig mønsterbryder, der blev forfatter inspireret af et længere ophold hos Benny Andersen.


Blixen Klub Værløse
mandag den 07. nov. 2022 – 14:00 

Mangler

 

Beskrivelse kommer


Blixen Klub Værløse
mandag den 21. nov. 2022 – 14:00 

“Spørg Asholt om alt”- event

 

Jesper Asholt i et uformelt arrangement. Vi kan spørge ind til præcis hvad der pirrer vores nysgerrighed. En dialog mellem Jesper Asholt og os tilhørere om specifikke opgaver han har lavet, kolleger han har arbejdet med, hvordan forbereder man sig til hhv. film, teater eller andet o.s.v o.s.v.


Blixen Klub Værløse
mandag den 05. dec. 2022 – 14:00 

Ingen kommende udflugter