“Min store karriere på Det Kgl. Teater som luder og stum solist” – foredrag ved Anne Kleinstrup

 

Ved foredraget, den 8.4.22 får man mulighed for at møde en kreativ, alsidig kunstnersjæl og høre hendes personlige historie om, hvordan hun besluttede at blive operasanger samt vejen fra den vestjyske hede til de skrå brædder på Det Kgl. Teater. Man får et indblik i dagligdagen bag og på scenen i Operahuset, når Anne fortæller om glæder og udfordringer, men især om de helt store øjeblikke i karrieren. Anne besvarer bl.a. de tre spørgsmål, hun oftest får stillet, når hun taler med sit publikum. Hun fortæller flere af de små pudsige historier, karrieren har budt på, såsom historien om “Hvor højttaleren sidder?”. Du får selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål.

Derudover fortæller Anne også om sine rejser på Sangens Vinger i både ind-, men især udland ….. og hvem ved – måske giver Anne også en sang eller to ……

Kort CV: Anne Kleinstrup er en udtryksfuld scenekunstner, der har gjort sig gældende inden for kirkemusikken over ny og klassisk opera til den mere populære musik. På operascener i ind- og udland har Anne Kleinstrup optrådt som en fyrig ”Carmen” i Italien, en stærk Kurt Weill-fortolker med Nordjysk Operakompagni, en farlig ”Quintrala” på Den anden Opera og en morsom Magdelone i Holberg/Lorentzens: ”Den Stundesløse” med Operaen i Midten. På Det Kgl. Teater har Anne bl. a. sunget Linetta i “Kærligheden til de tre appelsiner”, Kate Pinkerton i Puccinis “Madama Butterfly”, Mescalina i Liegeti’s “Le grand Macabre” m. fl.. Som operaentertainer har Anne Kleinstrup turneret i Europa, Dubai og ikke mindst, USA. Herhjemme har hun sunget ved talrige events, bl. a. ved Det Danske Kongehus’ arrangementer.


Blixen Klub Stevns

fredag 8. april 2022 kl. 10:00

Mødestedet , Bredgade 1, 4652 Hårlev