Blomsten i kunsten – udflugt til Arken

 

Vi mødes ved skranken på museet i Ishøj.

Adressen: ARKEN Museum for Moderne Kunst, Skovvej 100, 2635 Ishøj

Pris: Man betaler selv v. ankomst – ca.115kr i entré – dertil kommer evt. rundvisning ca. 60kr pr. person.

Lad dig føre ind i en berusende verden af flora, når ARKEN’s store særudstilling viser blomstens rejse i kunsten – i 1800-tallet og i samtidskunsten.

Blomsterne springer ud på efterårets store særudstilling Blomsten i kunsten. Udstillingen præsenterer en farvestrålende buket af betagende værker fra de seneste to århundreder, skabt af internationale og danske kunstnere – fra Claude Monet over Anna Syberg til Melanie Bonajo.

Vi kan ikke få nok af blomster! Med deres skønhed, frodighed og duft stimulerer de vores sanser og har en terapeutisk effekt på vores helbred. Blomster finder vej ind i vores hjem og er symbolske budbringere for os i de mest følsomme situationer – når vi udtrykker kærlighed, når vi fejrer og sørger. Blomster er med andre ord dybt integreret i vores liv. Og så er blomsten et af kunsthistoriens mest anvendte motiver. Glæd dig til en forførende, følsom og tankevækkende rejse gennem floraens rige, når ARKENs udstilling Blomsten i kunsten stiller skarpt på blomstens betydning i vores liv og i kunsten.


Blixen Klub Stevns

fredag 19. november 2021 kl. 10:00

ARKEN Museum for Moderne Kunst, Skovvej 100, 2635 Ishøj