Blixen Klub Stevns’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Der er dannet flere interessegrupper. Hver gruppe har valgt en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Møder og frekvens for møder aftales i gruppen. Møderne afholdes alt efter deres karakter enten i klubbens faste mødelokale eller andre steder. Det giver tovholderne besked om.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Stevns.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Stevns’s medlemmer, så kontakt Birgit Voigt 25178767 efter kl. 12 .

 


Strikkegruppe

Kontakt Marianne hvis du har lyst til at være med i en strikkegruppe, så aftaler I selv tid og sted.


Tovholder: Marianne Clemmensen 
[email protected] 


Nørklegruppe

Har du lyst til at nørkle sammen med andre? Mulighederne er mange - patchwork, broderi, hækling, strik, scrapbooking, collage, tegning, smykkefremstilling, crepepapirblomster.......... Nogle gange medbringer man egne nørklerier, andre gange kan vi lære nyt af hinanden. 

Gruppen mødes fredage efter møderne på Mødestedet - ca. 1-1½ time. 

Medbring egne nørklerier.  


Igangsætter: Inge Merete Nielsen 
[email protected] 


Kortspilsgruppe

Alle der er glade for at spille kort, er velkomne.

Vi spiller den første onsdag i måneden, kl. 13-16, i Strøby.

Vi spiller whist, men er der andre kortspil, du har lyst til, kan det jo være, der er andre, der vil spille det samme som dig. Det finder vi ud af.

Hvis du vil være med, så kontakt Birgit.

 


Birgit Voigt 
[email protected] 


Juleworkshop

Sanketur og juledekorationer - gruppen mødes i forbindelse med højtiderne og tilrettelægger workshops. Kontakt Lis - [email protected] - hvis du har lyst til at være med.


Lis Christensen 
[email protected] 


IT-workshop

Hensigten er med jævne mellemrum at afholde it-workshop, hvor vi kan hjælpe hinanden med at blive fortrolige med mobiltelefonens mange muligheder, fx mailsystemer, apps, hjemmesider, podcasts m.m. Medbring eget udstyr.

Princippet er hjælp til selvhjælp - alle kan bidrage med noget.

Kontakt Inge, hvis du har behov for at vi laver en workshop, eller hvis du har lyst til at dele dine færdigheder med andre.

 


Tovholder: Inge Merete Nielsen 
[email protected] 


Gågruppe – vil du med?

Vi går hver mandag klokken 10 med start fra Ellehallen, Ellevej 2, Strøby Egede, 4600 Køge (medmindre andet er aftalt - følg med i den lukkede Facebook-gruppe "Blixen Klub Stevns - Interessegrupper").  Turen varierer mellem 4 km og 8 km. Turen ta`r ca. 1 til 2 timer, alt efter hvor langt vi går og hvor meget vi taler. Vi stopper gerne op undervejs, hvis der er en, der vil fortælle om et område, et hus eller anden nyttig viden om området.


Tovholder: Lis Christensen 
[email protected] 


BIOGRAFKLUB

Savner du nogen at gå i biografen med, så lad os følges ad. Hvilke film vi skal se, og om det skal være i Køge eller St. Heddinge aftaler vi fra gang til gang. 

Send en mail til tovholder Inge med navn, mobilnr. samt by. Biografturene koordineres på mail.

Man er altid velkommen til at komme med forslag til, hvilke film vi skal se.


Tovholder: Inge Merete Nielsen 
[email protected]