Kommende møder

Foredrag om bæredygtighed v. hverdagsaktivist Signe Wenneberg

14-04-2023 kl. 10:00

Samtalesalon

21-04-2023 kl. 10:00

Udflugt til Herfølge Bjergby og forsamlingshuset Lille Syd

28-04-2023 kl. 10:00

Velkommen til Blixen Klub Stevns

OM BLIXEN KLUB STEVNS
Blixen Klub Stevns er en forening for kvinder 60+ på Stevns, som ønsker inspiration til et aktivt seniorliv gennem socialt samvær, foredrag, aktiviteter, udflugter m.m. Klubben, der bygger på frivillighed, fællesskab og respekt for hinanden, blev stiftet juni 2021.

Der er oprettet flere Blixen-klubber på Sjælland og nu også på Stevns. Navnet på klubberne er inspireret af forfatteren Karen Blixen, da hun er kendt for nogle værdier, som også kendetegner klubben, blandt andet handlekraft, uafhængighed, feminisme, spiritualitet og fantasi.

I Blixen Klub Stevns mødes vi fredage i lige uger kl.10 på ”Mødestedet” ved Hårlev Bibliotek, Bredgade 1, 4652 Hårlev. Møderne veksler mellem foredrag, samtalesaloner, socialt samvær o.l. Indimellem vil der være mulighed for at deltage i udflugter.

Blixen Klub Stevns ledes af en bestyrelse, som sammensætter årets program med input fra medlemmerne.

Under aktiviteter kan du se, hvilke arrangementer der indtil videre er planlagt. Invitation til møder bliver sendt til medlemmerne pr. mail via tilmeldingssystemet NemTilmeld 8 dage før mødet finder sted, og tilmeldingsfristen er onsdagen før mødets afholdelse.

I regi af klubben kan der oprettes interessegrupper for forskellige aktiviteter, f.eks.  strikning, kortspil, gåture, biograf- og caféture. Mulighederne er uendelige. Interessegrupperne er selvstyrende og bestemmer selv mødested og mødehyppighed.

Ved opstart af en interessegruppe præsenteres idéen på et møde, derefter har alle mulighed for at melde sig til interessegruppen.

HAR DU ET GODT FORSLAG?
Du er velkommen til at maile forslag til foredrag, arrangement udflugt osv. på [email protected]

Kaffe/te/vand til møderne sørger du selv for !

Mødestedet, Bredgade 1, Hårlev, Danmark

Gæstebetaling ved foredrag

Det er muligt for klubbens medlemmer at invitere andre kvinder 60+ med som gæst til foredragene. Man kan tilmelde gæsten via NemTilmeld og sørge for at indbetale 20kr på foreningens konto: Reg.nr. 9570 Kontonr. 13437203 inden foredraget.

Stor TAK!

Blixen Klub Stevns har i 2023 modtaget 71.000kr i kommunalt tilskud og fondsmidler øremærket til et gennemgående tema “Kvinder 60+ i front på den grønne omstilling”. Derudover har vi modtaget 10.000kr fra Stevns kommune i tilskud til foredrag og udflugter.
Vi takker Velux-fonden, Stevns Brandkassse og Stevns kommune for det økonomiske tilskud, som vil gøre det muligt at hyre nogle af de dyre og professionelle foredragsholdere.

Du kan læse “Nyhedsbrev december 2022” om forårets program – klik på “Om os > Dokumenter”.


Blixen Klub Stevns er en forening for kvinder 60+.
Vi mødes fredage i lige uger kl. 10-12 på ”Mødestedet” ved Hårlev Bibliotek
Bredgade 1, 4652 Hårlev.

[email protected]


“Man bør aldrig vise andre halvgjort arbejde. Man risikerer at blive rost, og det er meget distraherende.” – Karen Blixen

Styregruppe

Et hold aktive, frivillige kvinder har sat det praktiske i system. De sørger for aftaler med interessante foredragsholdere og finder spændende udflugtsmål samt udsender invitationer til arrangementerne.

Lis Christensen

[email protected]

Inge Merete Nielsen

[email protected]

Rosie Larsen

[email protected]

Inger Brøndsted

[email protected] com

Gro Strømnæss

[email protected] com

Birgit Voigt

[email protected]