Klik på billedet på et møde for at læse al teksten om arrangementet. Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet NemTilmeld, som lever op til sit navn. Samtidig med tilmelding betaler du 55 kr. for kaffe/te og kage/sandwich. Til møder i Blixen Klub Hillerød – Onsdag kan der maksimalt deltage 110 personer. Når medlemmerne har tilmeldt sig, sender vi invitationer ud til dem, der står på venteliste, indtil vi har “fuldt hus”.

Påskefrokost kl. 12-14

 

Vi damer vil gerne underholdes og oplyses via vores oplægsholdere, men Blixen Klub handler også om netværk og fællesskab, så derfor holder vi en hyggelig påskefrokost.


Blixen Klub Hillerød – Onsdag
onsdag den 05. apr. 2023 – 12:00 

Fra trygt job til iværksætter

 

Gitte Høyer og Jeanett Korch Elong fortæller om, hvordan Torvets Café og Vinbar blev en realitet.


Blixen Klub Hillerød – Onsdag
onsdag den 19. apr. 2023 – 11:00 

Bliv klogere på demens. Livet skal leves – også med demens!

 

Foredrag ved sygeplejerske og tidligere demenskonsulent Susie Dybing. Demens rammer mange af os - nogle af os får selv sygdommen og mange af os står ved siden af som pårørende. Begge scenarier er svært belastende, og vi er alle bedre rustet til at hjælpe, når vi får viden om sygdommen og om hvordan vi kan forebygge og hjælpe.


Blixen Klub Hillerød – Onsdag
onsdag den 03. maj. 2023 – 11:00 

Margrethe Neergaard, Kaptajn Jespersens barnebarn, taler med udgangspunkt i sin bog “Tag dig sammen”

 

Margrethe Neergaard bestyrer - og underviser på Kaptajn Jespersen instituttet i Hellerup. Hun har haft fokus på sundhed og bevægelse hele sit liv. Foredraget tager udgangspunkt i hendes sidste bog: “Tag dig sammen”. Emnerne er bevægelse, magelighed og digital afhængighed. Hvad gør vores digitale verden ved vores passive livsførelse og vores sociale kompetencer?


Blixen Klub Hillerød – Onsdag
onsdag den 17. maj. 2023 – 11:00 

Musiker Jens Jepsen

 

Oplev den Hillerød-fødte musiker Jens Jepsen solo på scenen. Han er sanger, guitarist, sangskriver og kulturiværksætter.


Blixen Klub Hillerød – Onsdag
onsdag den 31. maj. 2023 – 11:00 

Sommerudflugt til Hornbækhus og Villa Strand med frokost – kl. 11-14

 

Iværksætterparret Sus og Lennart Lajboschitz (Tiger butikkerne) har i 2016 købt hotellerne Villa Strand og Hornbækhus, som de har omformet til sociale væresteder, hvor folk kan komme - selv om de ikke bor på hotellerne. Vi går på opdagelse i begge hoteller, der ligger tæt ved hinanden og afslutter med en frokost på stedet.


Blixen Klub Hillerød – Onsdag
onsdag den 28. jun. 2023 – 11:00 

Jørgen Fogelstrøm om Gibraltar

 

Jørgen Fogelstrøm har i en årrække boet og arbejdet i Gibraltar og vil holde foredrag om: -Gibraltars vigtige rolle gennem krig og fred -Halvøens rolle som brohoved mellem Afrika og Europa -Forsikringskoncernen Balticas rolle som bygherre på Gibraltar med svindel og konkurser under byggeriet -Dagliglivet med smuglere, forskellige folkeslag samt religioner og sprog -Et spændende og oplevelsesrigt ophold i et behageligt klima.


Blixen Klub Hillerød – Onsdag
onsdag den 20. sep. 2023 – 11:00 

Ingen kommende udflugter