Kommende møder

Stig Sandvang og Catalinabesætningen

28-03-2023 kl. 13:00

Jonna Kildebogaard fortæller om børn i Afrika

11-04-2023 kl. 13:00

“En uendelig affære” en bog om kærlighed og kultursammenstød

25-04-2023 kl. 13:00

Velkommen til Blixen Klub Herlev

Det er desværre ikke i øjeblikket muligt at blive optaget som nyt medlem, da vi har nået max antal medlemmer. Man er velkommen til at komme på venteliste, skriv via “kontakt os” nederst på forsiden af hjemmesiden, eller til [email protected] Vi håber det bliver muligt at få oprettet en ekstra klub i løbet af 2023.

Blixen klub Herlev er ikke en litteratur klub, men en klub for kvinder 60+, som ønsker fællesskab og hyggelige oplevelser.

Vi mødes tirsdag i ulige uger kl. 13.00 til 15.00 i Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, Herlev Hovedgade 172, 2730 Herlev.

Der vil være uformelt samvær, spændende aktiviteter, som foredrag, debat, snak og udflugter. Vi vil bruge hinandens viden og livserfaring til at blive klogere på os selv og på hinanden. Alle emner er velkomne. Vi er for dig, der savner et sted at mødes med andre kvinder. Til dig, som vil inspireres og udfordres af andre – helt uforpligtende og afslappet.

Vi forventer aktiv deltagelse og at deltagerne præger indholdet af aktiviteter. Vi har formentlig meget forskellige baggrunde, der er ingen krav eller fordomme, vi favner alle ligesom Karen Blixen. Ved hvert møde i huset betaler alle deltagere kr. 20,- (via mobilpay eller kontant) for kaffe/the og kage, frugt el.lign. Overskuddet vil blive brugt til blomster, chokolade eller vin til foredragsholdere, samt faste udgifter til klubbens drift.

Blixen Klub Herlev startede i 2018, men var pga. corona situationen  lukket ned fra marts 2020 og frem til august 2021, hvor vi var 12 medlemmer, der besluttede at videreføre klubben.

Siden da har vi haft en spændende periode med ture ud af huset og underholdende foredrag i Frivilligcentret. Det har resulteret i, at vi nu er over 40 medlemmer hvilket er max antal.

Oplysning om foredrag og udflugter, vil altid kunne findes på hjemmesiden, hvor der også oplyses om evt. tilmelding og pris. Af og til vil der blive udsendt mail (evt. sms (kun til dem der ikke KAN læse mail))

 

Herlev Hovedgade 172, Herlev, Danmark


Da vi har nået max antal medlemmer i Blixen klub Herlev, er der i øjeblikket lukket for tilmelding for nye. Man kan komme på venteliste ved at skrive via “kontakt os” nederst her på hjemmesiden. Der vil muligvis kunne oprettes en ny klub i løbet af 2023.

Blixen Klub Herlev mødes tirsdag i ulige uger kl. 13.00-15.00 i Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, (indkørsel via J E Pitznersvej, eller cykelstien fra Herlev Hovedgade).  Blixen Klub Herlev er en selvstyrende netværks-gruppe organiseret under Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, Herlev Hovedgade 172, 2730 Herlev Vores mail adresse er: [email protected]


“Man bør aldrig vise andre halvgjort arbejde. Man risikerer at blive rost, og det er meget distraherende.” – Karen Blixen

Styregruppe

Et hold frivillige og aktive damer står for alt det praktiske.

På baggrund af ønsker og forslag fra medlemmerne i Herlev klubben, sørger vi for at lave aftaler med interessante foredragsholdere, finde spændende udflugtsmål, emner til “snak” i små grupper, workshop mm.

Ligeledes klarer vi økonomisiden og andre aftaler vedrørende klubbens drift herunder også oprettelse og vedligeholdelse af klubbens hjemmeside.
Medlemmerne i forplejningsgruppen sørger for opdækning til kaffe/te og lidt lækkert til møderne, der afholdes i Frivilligcentrets lokale.

Klargøring til foredrag og oprydning efter møder hjælpes vi ALLE med.

Susanne Jensen

Tovholder

Jette Wolter

Kasserer

Birgit Jakobsen

Webmaster

"Kaffe, I henhold til danske kvinder, er for kroppen lige så væsentlig som Guds ord er for sjælen." - Isak Dinesen

Forplejnings-grupper

Kirsten Simonsen
Grethe Johansen