Workshop med eventmager Bo Büll

 

Bo Büll, Blomster Designer og Eventmager, – en workshop for alle, der gerne vil inspireres til at arrangere blomster,
der signalerer varme, advent og jul

På workshoppen får vi demonstreret forår og påske udtrykt i de flotteste buketter og er du en af de heldige, får du en af buketterne med hjem.

Du får således ikke mulighed for selv at prøve kræfter med blomsterbinding, men inspiration vil der være masser af.

Bo Büll, som har sit værksted på Nørrebro, er ikke uden grund en af Danmarks mest anerkendte floralister.

Han arbejder med blomster på en passioneret, kreativ og nytænkende måde, og de blomsteruniverser han kreerer, er altid inspirerende og uforglemmelige. Det gælder alt fra den romantiske brudebuket til den komplette iscenesættelse af hele bryllupsfesten eller den store virksomhedskonference.

Bo Büll er en ægte multikunstner. Siden han grundlagde sin virksomhed Bo Büll Flower Design i 2000, har han skabt blomsterdesign, buketter, grænseløse eventløsninger, interiørdesign og endda hovedbeklædninger.

Han er udnævnt til ambassadør for verdens førende magasin og forum for blomsterdesignere, Floral Fundamentals. Hans værker indgår ligeledes i den verdenskendte kunstbog ”International Floral”.

Inspirationen finder Bo Büll overalt – i Københavns vekslende miljøer og stemninger såvel som i naturens altid overraskende former og farver.

Et værk fra Bo Büll er altid unikt og uforglemmeligt.

 


Blixen Klub Gentofte – Mandag

mandag 16. november 2020 kl. 13:00

Byens Hus

Vi mødes i Salen, der ligger i stueplan. Lige frem gennem hovedindgangen, ned af trappen og ind til højre. ‘Byens Hus’ ligger i gåafstand fra både Hellerup Station og Strandvejen.