Samtalesalon med Camilla Sager

 

Hvordan du bliver en god og bedre samtalepartner, kan du lære mere om, når du deltager i denne mandags samtalesalon med Camilla Sager

Vi skal tale om, hvad kommunikation egentligt er for en størrelse og gennem nogle eksempler kigge på forskellige kommunikationsformer.

Det er spændende, hvad vi kan lære af, hvordan virksomheder bevidst kommunikerer deres brand til omverdenen, når vi nu som personer er vores eget brand.

Som færdiguddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har Camilla Sager både teoretisk og praktisk erfaring inden for faget.

Gennem studiet har Camilla blandt andet tilbragt et semester på udveksling i Canada på et universitet. Desuden to semestre i praktik hos Danmarks største madmarked Torvehallerne og hos kommunikations- og konsulentvirksomheden Sustainia. De seneste måneder er tilbragt på en højskole, med fag som Journalistik, Event & Lederskab og Design. Fra december og fremefter skal Camilla arbejde som selvstændig kommunikationskonsulent og -producent.

 

 


Blixen Klub Gentofte – Mandag

mandag 20. januar 2020 kl. 13:00

Byens Hus

Vi mødes i Salen, der ligger i stueplan. Lige frem gennem hovedindgangen, ned af trappen og ind til højre. ‘Byens Hus’ ligger i gåafstand fra både Hellerup Station og Strandvejen.