Foredraget af Emilia van Hauen om ustyrlige kvinder ER AFLYST grundet Sundhedsstyrelsens anbefaling omkring Coronavirus.

 

Kom og hør det spændende foredrag af Emilia van Hauen om ustyrlige kvinder.

Ustyrlige kvinder tør være frie til at tage deres egen plads, bidrage med deres ubundne kreativitet og skabe en sund, social kultur i samfundet. Derfor har vi brug for flere ustyrlige kvinder – for de er med til at flytte verden… mens de selv har det sjovere!

Foredraget er baseret på Emilias bestseller ”Ladycool”. Dit køn er en styrke – brug det. Det tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og fortællinger i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med – og vender dem om, så vi kan bruge dem som en fordel. Det sætter også skarpt på de nye muligheder, verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende veje til at bidrage til fællesskabet. Og så giver det en masse inspiration til, hvordan DU selv kan blive en ustyrlig kvinde.

Statistikkerne viser, at stress er en folkesygdom, 20-30 procent lider af angst, 20 procent lider af depressioner, 10-15 procent af de unge udøver selvskadende adfærd, 45 procent af befolkningen lider af søvnløshed og ensomheden er i stigning. Vores samfund har derfor brug for andre værdier og vilkår for at være menneskeligt i balance. Og denne balance kan ustyrlige kvinder være med til at skabe.

Ustyrlige kvinder er nemlig ikke styret af traditionelle værdier, normer og forventninger, men derimod af deres egen lyst – og er dermed frie til at bidrage med deres egen originalitet og kreativitet. Heldigvis er historien fuld af ustyrlige kvinder, som har flyttet verden og stadig gør det – mens de selv har det sjovere. Det kræver dog sin kvinde at være med til at bryde normer og skabe en ny kultur. Og det er derfor, at vi skal være flere om at gøre det. Sammen.

Emilia er cand.scient.soc, HD(A), IAA, CBS Exceutive Bestyrelsesuddannelse og arbejder som foredragsholder, konceptudvikler, strategisk rådgiver, forfatter og kommentator. Hun beskæftiger sig overordnet med tidsånden i samfundet, og har speciale indenfor moderne livsformer og trends og tendenser i samfundet, især med fokus på det moderne menneskes vilkår, idealer, værdier, adfærd, relationer, konflikter og længsler.


Blixen Klub Gentofte – Mandag

mandag 18. maj 2020 kl. 13:00

Byens Hus

Vi mødes i Salen, der ligger i stueplan. Lige frem gennem hovedindgangen, ned af trappen og ind til højre. ‘Byens Hus’ ligger i gåafstand fra både Hellerup Station og Strandvejen.