Blixen Klub Mandag’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Der er dannet flere interessegrupper. Hver gruppe har valgt en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Møder og frekvens for møder aftales i gruppen. Møderne afholdes alt efter deres karakter enten i klubbens faste mødelokale eller andre steder. Det giver tovholderne besked om.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Mandag.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Mandag’s medlemmer, så tal med en fra styregruppen ved næste Blixen Klub møde og så finder vi ud af at sætte gruppen op.


Yoga Undervisning

Yogahold med Lizzie Onsdage kl. 15.30 - 16.30: Kom gerne i god tid. Start: 22.1.2020 Sted: Rygårdcentret Er du i tvivl om noget, så kontakt Lizzie på mail


Lizzie Janholt 
[email protected] 


Kunst, Kultur & Gastronomi 2

14 medlemmer der mødes ca. hver 6. uge. Lukket for tilgang.


Mariann H Jensen 
[email protected] 


Kunst, Kultur & Gastronomi 1

12 medlemmer der mødes hver 5.-6. uge. Lukket for tilgang.


Birthe Garler 
[email protected] 


Kultur og Caféer

14 medlemmer der mødes hver 5.-6. uge. Lukket for tilgang.


Jeanne Lentz 
[email protected] 


Friluftsliv/sport

Mødes hver torsdag kl. 9:30 Lukket for tilgang.


Anne-Marie Enevoldsen 
[email protected] 


Bridge

Max. 12 medlemmer, der mødes første mandag i måneden.


Jytte Damgaard 
[email protected]