Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om Blixen Klub Furesø. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.


Til møderne i Teatersalen, Frivilligcenter Furesø kan der pt maksimalt deltage 80 personer.

Vi opretter en venteliste, hvis interessen er stor.

Til de almindelige møder, hvor du har betalt 20 kr ved tilmeldingen, behøver du ikke melde afbud. De andre spiser glad din kage. De 20 kr. refunderer vi ikke ved afbud eller hvis du bare bliver væk fra mødet.

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, vil du kunne afmelde dig inden tilmeldingsfristens udløb. Og få dine penge retur til din konto.
Afmeldingen sker på det link, du modtager i din bekræftelsesmail.
Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn.

Invitationsmail til næste møde sender vi ud ca. to uger før mødet. Dvs. du har cirka to uger til at svare ja eller nej til invitationen.

Sidste frist for tilmelding til et arrangement vil være forudgående lørdag midnat. Efter tidsfristen genereres en deltagerliste til forplejningsgruppen, så den kan planlægge indkøb og stoleopstilling derefter.

For arrangementer ud af huset kan der være kortere tidsfrister og måske også adgangsbegrænsning.

Samtidig med tilmelding betaler du 20 kr i “kaffepenge”. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Medlemskab af Blixen Klub Furesø koster 100 kr (2021) i kontingent for et år, som følger kalenderåret.
Vi bruger dit kontingent til vingaver e.l. til oplægsholderne, som holder oplæg gratis.

De almindelige ugentlige møder koster 20 kr, som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruger vi til kaffe og kage, eller noget andet spiseligt, som vi nyder i mødepausen.

OBS!
Vi har pt lukket for tilmeldinger til Blixen Klub Furesø 🙁
MEN skriv alligevel til os, så kommer du på venteliste.
Vi håber, at der snart bliver oprettet en ny Blixen Klub Furesø.
-
Det er ganske nemt. På forsiden finder du links, hvor du kan tilmelde dig den nye Blixen Klub Furesø.

Det bringer dig til en formular, som du udfylder med dine data. Undervejs skal du sætte flueben ved, at du har læst og accepterer klubens privatlivspolitik, det såkaldte GDPR. Du kan læse om GDPR her på siden under fanen OM OS.

Til sidst i tilmeldingen vil du blive bedt om at taste nummeret på dit fysiske Dankort som ved ethvert anden køb på internettet. Det er en sikker forbindelse, du trygt kan bruge.