Klik på et møde for at læse mere om arrangementet.

Invitation til møderne får du på e-mail, og vi bruger tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’.
Du skal betale 20,00 kr. for at deltage i et møde – det dækker kaffe/te og kage/småkager.
Du får ikke pengene tilbage ved afbud til mødet.

Mød en lokal advokat – Anja Kortsen

 

Kortsen Advokater ApS er stiftet i 2010 af advokat Anja Winther Kortsen, som er blandt de førende specialister i juridisk rådgivning inden for ejendomshandel samt udarbejdelse af fremtidsfuldmagter, testamenter, samejeoverenskomster, ægtepagter mv.


Blixen Klub Furesø
mandag den 13. dec. 2021 – 13:00 

Karen Blixen i moderne kontekst – Elisabeth Nøjgaard

 

Karen Blixens Rungstedlund er et magisk sted fuld af poesi, skønhed og charme. Blixen, som generøst donerede stedet med både hus, park og skov til kulturelle formål, besad så mange karakteristika, der har dyb relevans for vores tid.


Blixen Klub Furesø
mandag den 10. jan. 2022 – 13:00 

IT-sikkerhed for dig – Jonas Mortensen

 

Bruger du din mobiltelefon sikkert? Antivirusprogram på pc, tablet og mobil? Hvordan gemmer du dine billeder, så de ikke forsvinder, når du skifter pc, tablet eller mobil? Skal du opdatere, når der kommer besked om det? Kom og få svar.


Blixen Klub Furesø
mandag den 24. jan. 2022 – 13:00 

Udsæt demens, hvad kan du gøre? – Ole Skausig

 

Ole Skausig er pensioneret overlæge med ekspertise i ældrepsykiatri, herunder demens. Kan vi selv gøre noget for at udsætte demens?


Blixen Klub Furesø
mandag den 07. feb. 2022 – 13:00 

Sorg, meget mere end dødsfald – Mette Hvied Lauesen

 

Sorg er mange ting, og ikke 'bare' dødsfald. Sorg er de modstridende tanker og følelser, som kommer efter et tab. Hvordan tabet opleves er individuelt, men store tab er ofte meget smertefulde. Sorg kan udløses af en lang række tab/forandringer.


Blixen Klub Furesø
mandag den 21. feb. 2022 – 13:00 

Lykke-Per, roman og film – Henrik Wivel

 

Dr. phil., forfatter og kritiker Henrik Wivel fortæller om Nobelpris-modtageren Henrik Pontoppidans store roman Lykke-Per, og den ligeledes flere gange prisbelønnede instruktør Bille Augusts transformation af romanen til film og tv-serie.


Blixen Klub Furesø
mandag den 07. mar. 2022 – 13:00 

Kvinderne i Kenya og Kazuri-smykkerne – Heidi Bornø

 

Heidi Bornø fra Kazuri Scandinavia fortæller om smykkerne og de kvinder i Kenya, som producerer dem. Kazuri Scandinavia sælger smykker af høj kvalitet og med god samvittighed. Kazuri er en fairtrade virksomhed, der dagligt beskæftiger ca. 300 kvinder i Kenya.


Blixen Klub Furesø
mandag den 21. mar. 2022 – 13:00 

Lille avis, læst af mange – Erik Bjerager

 

Erik Bjergager er ansvarshavende chefredaktør og adm. dir. for Kristeligt Dagblad. Den lille avis med 30.000 abonnenter, som iflg. Gallup bliver læst af 200.000 hver dag. Hvorfor er der så mange, der læser en lille avis?


Blixen Klub Furesø
mandag den 04. apr. 2022 – 13:00 

Evt. Kvindesmedien på Christiania – udflugt

 

Evt. udflugt til Kvindesmedien på Christiania - en smedie med kunst og hverdagsprodukter, skulpturer og smedearbejder i alle former. Vi mødes derude og får en rundvisning - mere om det siden, når aftalen er helt på plads med Kvindesmedien.


Blixen Klub Furesø
mandag den 25. apr. 2022 – 13:00 

The Danish Club – Merete Otillia Knudsen

 

The Danish Club åbner døren til historiske huse og haver. Direktør Merete Otillia Knudsen fortæller om formål, arrangementer og historien.


Blixen Klub Furesø
mandag den 09. maj. 2022 – 12:00 

Ustyrlige kvinder har det sjovere – Emilia van Hauen

 

Sådan siger Emilia van Hauen! De Ustyrlige lader sig nemlig ikke styre af de traditionelle normer, værdier og adfærd for kvinder, hvis det begrænser hende eller hendes talent. I stedet lader hun sig styre af sin egen lyst og kreativitet.


Blixen Klub Furesø
mandag den 23. maj. 2022 – 13:00 

Livet med en alkoholisk far – Marie Brixtofte

 

Hvordan var det at vokse op med en far, der drak. Marie Brixtofte giver sit publikum en ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigtet og løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far, Peter Brixtofte, og hans omdømme.


Blixen Klub Furesø
mandag den 19. sep. 2022 – 13:00 

Nære relationer og ensomhed – David Vincent Nielsen

 

David Vincent Nielsen er social-humanitær konsulent i Ældresagen. Med udgangspunkt i, hvem mennesket er, og hvorfor nære relationer er så vigtige for os. Han fortæller også om, hvem der især rammes af ensomhed - forskelle mellem ensomme mænd og kvinder. 


Blixen Klub Furesø
mandag den 31. okt. 2022 – 13:00 

Ingen kommende udflugter