Blixen Klub Farums interessegrupper bliver oprettet af medlemmerne. Du kan, som medlem af Blixen Klub Farum, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Vi har flere interessegrupper, hver med en tovholder, som har ansvaret for gruppen og står for kommunikationen internt i gruppen. Møder og frekvens for møder aftaler medlemmerne selv i gruppen.
Du kan melde dig til em interessegruppe, hvis du er medlem af Blixen Klub Farum.

Hvis du vil være med i en interessegruppe, så kontakt tovholderen og få information om kommende aktiviteter og møder.

 


Stavgang

Vil du gå stavgang med mig? Jeg har slidgigt i højre knæ, så jeg går hverken hurtigt eller langt - men det hjælper at gå stavgang! Jeg kommer med forslag til dag, tid og sted 🙂 Max antal deltagere: 10.


Bente Melbye 
[email protected] 


Læsekreds 1

Læser du bøger? Har du lyst til at diskutere en bog med andre? Så meld dig til Læsekreds 1. Vi holder møde den sidste tirsdag hver måned hjemme hos deltagerne/hos mig. Vi bestemmer sammen, hvilke bøger vi skal læse og tale om. Du skaffer selv den bog, vi skal læse. Max antal deltagere: 8. - medio marts er der en plads tilbage i Læsekreds 1.


Bente Melbye 
[email protected] 


Grøn mad

Har du lyst til at kaste dig ud i spise mere grøn mad, så kom med i gruppen hvor vi en gang om måneden tilbereder et grønt måltid. Vi mødes på skift hjemme hos hinanden, hvor to fra gruppen tilbereder maden. Max antal deltagere: 6


Charlotte Lunau 
[email protected] 


Gastronomi

Vi mødes en gang om måneden og spiser frokost/middag på en cafe/restaurant. Alle er med til at vælge stedet fra gang til gang. Max antal deltagere: 8  


Charlotte Lunau 
[email protected]