Klik på et møde og læs mere. Du bliver inviteret til møderne via e-mail, og vi bruger tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’.

Det koster 30,00 kr. at deltage i et møde, og det dækker kaffe/te og kage/småkager.

Du får ikke pengene tilbage ved afbud til mødet.

Livet tog en drejning

 

Et af vores medlemmer fortæller om da familiens liv tog en helt uventet drejning. Konsekvensen blev et ganske andet liv, end det de havde planlagt. 


Blixen Klub Farum
mandag den 22. aug. 2022 – 13:00 

Gennembrud – kvinder i dansk kunst – Eva Pohl

 

Eva Pohl er cand.mag og Ph.d og en anerkendt kunstkritiker. Hun har skrevet flere bøger om kvinder og kunst og senest 'Gennembrud - Kvinder i dansk kunst fra 1600-tallet til i dag'. Eva Pohl har i en lang årrække været anmelder på Berlingske.


Blixen Klub Farum
mandag den 05. sep. 2022 – 13:00 

Livet med en alkoholisk far – Marie Brixtofte

 

Hvordan var det at vokse op med en far, der drak. Marie Brixtofte giver sit publikum en ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigtet og løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far, Peter Brixtofte, og hans omdømme.


Blixen Klub Farum
mandag den 19. sep. 2022 – 13:00 

The Danish Club – Merete Otillia Knudsen

 

The Danish Club åbner døren til historiske huse og haver. Direktør Merete Otillia Knudsen fortæller om formål, arrangementer og historien.


Blixen Klub Farum
mandag den 03. okt. 2022 – 13:00 

Nære relationer og ensomhed – David Vincent Nielsen

 

David Vincent Nielsen er social-humanitær konsulent i Ældresagen. Med udgangspunkt i, hvem mennesket er, og hvorfor nære relationer er så vigtige for os. Han fortæller også om, hvem der især rammes af ensomhed - forskelle mellem ensomme mænd og kvinder. 


Blixen Klub Farum
mandag den 31. okt. 2022 – 13:00 

Et liv i Røde Kors – Rikke Gormsen

 

Listen over steder i verden, hvor Rikke Gormsen har sat sit præg på nødhjælpsarbejde er lang og spænder fra Sri Lanka efter tsunamien til en flygtningelejr i Kenya. Hun begyndte som ung sygeplejerske med seks måneder i Etiopien, hvor hungersnøden hærgede i 1985


Blixen Klub Farum
mandag den 14. nov. 2022 – 13:00 

Hvad tror vi om fremtiden? – Sarah Skafte

 

Tror du, at antallet af ensomme 50-89-årige er steget eller faldet siden 2015? At der er sket en udvikling i, hvor mange 50-89-årige, der føler sig yngre end sin faktiske alder i 2021 end i 2010? Det er bare nogle af de spørgsmål, som Ældre Sagen har undersøgt i deres Fremtidsstudie. Kom og vær med, når projektleder, Sarah Skafte, besøger Blixen Klub Farum for at fortælle om Fremtidsstudiet og resultaterne.”


Blixen Klub Farum
mandag den 28. nov. 2022 – 13:00 

Mit liv – Stine Bosse

 

På basis af de mange spændende oplevelser mit liv har budt mig, giver jeg gerne et billede af mine til- og fravalg. Jeg fortæller om de oplevelser og beslutninger, der har haft afgørende betydning i min karriere. Med konkrete historier, baggrund og indsigt giver jeg tilhørerne indblik i mine overvejelser på rejsen.


Blixen Klub Farum
mandag den 09. jan. 2023 – 13:00 

Ingen kommende udflugter