Her er svar på de mest almindelige spørgsmål om Blixen Klub Bagsværd - Onsdag. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.


Der kan deltage 45 personer

Til de almindelige møder, hvor du har betalt25 kr ved tilmeldingen, behøver du ikke melde afbud. De andre spiser glad din kage. De25 kr. refunderer vi ikke ved afbud, eller hvis du bare bliver væk fra mødet.

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, vil du kunne afmelde dig inden tilmeldingsfristens udløb. Og få dine penge retur til din konto.
Afmeldingen sker på det link, du modtager i din bekræftelsesmail.
Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’.

Invitation til næste møde sender vi på e-mail via `Nem Tilmeld` vær opmærksom på tilmeldingsfristen.

For arrangementer ud af huset kan der være korte tilmeldingsfrister og måske også adgangsbegrænsning.

Samtidig med tilmelding betaler du et deltagergebyr på kr. 25, som dækker kaffe/te og kage/småkager. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Medlemskab af Blixen Klub Bagsværd - Onsdag koster 200 kr. (2022) i kontingent for et år, som følger kalenderåret.
Vi bruger dit kontingent til vingaver e.l. til oplægsholderne, som holder oplæg gratis.

De almindelige ugentlige møder koster25 kr, som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruger vi til kaffe og kage, eller noget andet spiseligt, som vi nyder i mødepausen.
Man må påregne udgifter til entre´, kørsel m.v.

Det er ganske nemt. På forsiden finder du links, hvor du kan tilmelde dig Blixen Klub Bagsværd - Onsdag.

Det bringer dig til en formular, som du udfylder med dine data. Undervejs skal du sætte flueben ved, at du har læst og accepteret klubbens privatlivspolitik, det såkaldte GDPR. Du kan læse om GDPR her på siden under fanen OM OS.

Til sidst i tilmeldingen vil du blive bedt om at taste nummeret på dit fysiske Dankort som ved ethvert anden køb på internettet. Det er en sikker forbindelse, du trygt kan bruge.