Kommende møder

Ingen kommende møder

Velkommen til Blixen Klub Bagsværd – Onsdag

Blixen Klub Bagsværd – Onsdag blev etableret midt i Corona tiden- i juni måned  2021. Vi er en del af Blixen Klub Danmark for kvinder 60+, med ”Grobund for fællesskab”som vores fælles formål.

Blixen Klub Bagsværd – Onsdag er for kvinder 60+, bosiddende i Gladsaxe Kommune, som ønsker inspiration, nye sociale fællesskaber og netværk. Kvinder med lyst til både at nyde og yde.

Blixen Klub Bagsværd –  Tirsdag var blevet så populær, at ventelisten for optagelse var meget lang. Derfor gav det mening at oprette Blixen Klub Bagsværd – Onsdag.     Klubben har i skrivende stund 45 medlemmer. Vi kan max være 60  medlemmer pga. begrænsede klubfaciliteter i Bagsværd Gamle Station , hvor vi holder vores møder.

Vi mødes første og tredje onsdag i måneden, enten i vores lokaler i Stationsbygningen eller ved arrangementer uden for huset. Da lokalerne i Stationsbygningen er ret små, vil nogle af foredragene blive afholdt på Gladsaxe Hovedbibliotek.

Holdes møderne i Stationsbygningen, kan der være planlagt forskellige aktiviteter, såsom gruppesamtaler om forskellige emner/ foredrag /oplæg fra egne medlemmer eller fra vores lokalmiljø / information fra kommunen;  eller der  kan  være tale om personer udenfor kommunen, som har fanget vores opmærksomhed.

Mange onsdage  planlægger vi ture ud af huset f.eks. ture af kulturel karakter eller med naturoplevelser.De kulturelle oplevelser kan spænde fra biografbesøg til museumsbesøg , f.eks kunstmuseer, tekniske museer eller guidede ture i særlige bymiljøer.

Vi lægger vægt på, at de forskellige aktiviteter ikke kun planlægges af bestyrelsen, men at  det forventes at medlemmerne, så meget som muligt, byder ind med gode ideer og ønsker til forskellige oplevelser.

Derudover er det vores plan, at der skal dannes interessegrupper, der selv bestemmer indhold og mødested for deres respektive aktiviteter. Når interessegrupperne er blevet dannet, vil man kunne finde dem på hjemmesiden under Grupper.

Invitation til kommende møder og arrangementer sendes ud på mail, og der anvendes tilmeldingssystemet “Nem Tilmeld”, som er let at betjene.
Samtidig med tilmelding betales kaffepenge, som ikke refunderes ved hhv. afbud eller udeblivelse.

Blixen Klub Bagsværd – Onsdag bygger udelukkende på frivillighed og er uafhængig af politik, religion og sociale grupperinger.
Desuden lader vi os inspirere af Karen Blixens karaktertræk og værdier:

Stolthed,  handlekraft,  uafhængighed,  spiritualitet,  fantasi,  eventyrlyst, natur-,kultur-, og fortælleglæde

 

 

Til Jernbanen 20a, Bagsværd, Danmark

 

Demens og Parkinsons

Vi får besøg af Marianne Nees, som er Demens Koordinator og Parkinson Konsulent i Gladsaxe Kommune

Marianne vil give os et overordnet oplæg om både Demens og Parkinsons, og generelt fortælle om, hvordan disse sygdomme opstår, og hvordan det er at leve med dem.

Der bliver naturligvis også tid til at stille spørgsmål til Marianne

Vi glæder os til foredraget og til at se jer.                                                                                                                                                                                             

 Mødet afholdes onsdag d. 16.November kl 13   Sted: Bagsværd Gamle Stationsbygning   Adresse:   Til Jernbanen 20A  2880 Bagsværd        


 

Blixen Klub Bagsværd – onsdag er en selvstændig forening i Gladsaxe kommune.

Vi holder til i:
Bagsværd Gl. Stationsbygning,
Til Jernbanen 20A,
2880 Bagsværd
Vores mail er:
[email protected]

Vi mødes hver 1. og 3. onsdag i måneden

 


“Man bør aldrig vise andre halvgjort arbejde. Man risikerer at blive rost, og det er meget distraherende.” – Karen Blixen

Bestyrelse

 

Et hold aktive, frivillige damer har taget førertrøjen på og sat det praktiske i system. De sørger for aftalerne med interessante foredragsholdere og finder spændende udflugtsmål. Udsendelse af invitationer til arrangementerne og økonomisiden af klubbens drift klarer de også. Medlemmer i forplejningsgrupperne gør på skift klar til møderne, dvs. sørger for stole, kaffe og lidt lækkert at spise. Oprydningen deltager alle i.

Elin Kristensen

Formand

Else Lander

Næstformand

Kasserer
Eva Thing

Kasserer

Eva Rex

Bestyrelsesmedlem

Shirley Ekeløf Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Karen Bjergager

Webmaster