Kommende møder

Forfatter Kirsten Stubbe-Teglbjærg

22-08-2022 kl. 13:00

Velkommen til Blixen Klub

Blixen Klub Allerød er et fritidstilbud til kvinder 60+ bosiddende i Allerød Kommune. Vi er en forening, som henvender sig til kvinder 60+, som ønsker inspiration til et aktivt seniorliv gennem socialt samvær, foredrag og udflugter med mere. Netværket bygger på frivillighed, fællesskab og respekt for hinanden.

Der er flere Blixen-klubber på Sjælland og nu også i Allerød. Navnet på klubberne er inspireret af forfatteren Karen Blixen og er valgt, fordi Karen Blixen er kendt for nogle værdier, som klubben er inspireret af, blandt andet handlekraft, uafhængighed, feminisme, spiritualitet og fantasi.

Vi kommer primært til at mødes på Kirkehavegård hver anden mandag fra kl. 13.00 – 15.00. I 2022 mødes klubben i lige uger. Klubben har 80 medlemmer og en ventelist på 20 personer. Ventelisten er pt lukket.

Pris for medlemskab frem til slut 2022 er kr. 265. Der opkræves et mindre beløb – ca. 25 kr. – for kaffe/te og kage ved møderne, som indbetales ved tilmelding via NemTilmeld. I forbindelse med udflugter vil prisen dog være højere – ca. 100 kr.

Kirkehavegaard, Kirkehaven 16, 3450 Lillerød, Denmark

 

Velkommen til en ny sæson

Blixen Klub Allerød glæder sig til at byde velkommen til klubbens 2. sæson. Vi har mange programpunkter klar, som vi glæder os til snart at dele med medlemmerne. I første omgang glæder vi os til at se jer efter sommerferien og til at byde velkommen til journalist og forfatter Kirsten Stubbe-Teglbjærg som sæsonens første foredragsholder.


 

Allerød kommune stiller centralt beliggende lokaler til rådighed. Oftest er mødestedet Kirkehavegaard, men af og til vil der afholdes møder på Allerød Bibliotek.

Kirkehavegaard
Kirkehaven 16
3450 Lillerød

Allerød Bibliotek
Skovensvej 4
3450 Lillerød

Kontakt til klubben kan ske på e-mailadressen:
[email protected]


“Man bør aldrig vise andre halvgjort arbejde. Man risikerer at blive rost, og det er meget distraherende.” – Karen Blixen

Bestyrelse

 

Et hold aktive, frivillige kvinder har taget førertrøjen på og sat det praktiske i system. De sørger for aftalerne med interessante foredragsholdere og finder spændende udflugtsmål. Udsendelse af invitationer til arrangementerne og økonomisiden af klubbens drift klarer de også. Medlemmer i forplejningsgrupperne gør på skift klar til møderne, dvs. sørger for stole, kaffe og lidt lækkert at spise. Oprydningen deltager alle i.

Anne-Margrethe Helmershøj

Formand

Annette A. Jessen

Sekretær

Berit Lunding

Web-redaktør

Birgit Dissing

Aktiviteter

Elisabeth Dietrichsen

Praktisk koordinator

Lone Hjerrild Spraggon

Næstformand

Lone Skjoldborg Sottrup

Kasserer

Ulla Luja Jensen

Suppleant, kasserer